Земля i рало, ваблення i плоть

Цветков Александр
Рiлля і рало, ваблення і плоть.
Плугатарі докучливо поштиві.
Бракує певно ввічливості зливі,
Коли посуха кличе: "заохоть!"
Сумлінний зір не потребує слів.
Як відрізнити надобу від хіті ?
Кохання доти житиме на світі,
Доки вітрил не менше, ніж вітрів.
світлина: Опанас Рокачевський. Портрет доньки.