Сонце крутить на схiд

Владимир Шеврон
Сонце крутить на схід
через Північ, там де Захід;
в повну ніч рухається пляма сліпа,
Геліоса

Намотує показники,
мигають протурберанці-вогники;
невдовзі, вже скоро, вже поруч Інспектор По...
Спецвудка покаже - де Тік...

Земля прокручена до Сходу
забудеться і з траекторії злетить
Інспектор не застане ні кражі, ні краху
на місці пустому, де панувало Всесвітнє зло - Людство.

2024-04-25

*Концепт: Вірші для Останніх,
книга 1, представлена в Вк
Скачать в гугл-Диск: