Кава i вино

Илахим
Царівна Несміяна називай мене, як хочеш...
Але якщо ти тут ... і коло мене ...
На каву забігай... й забудь усе!
(Олена Мос, Ех...)

До пори неласкава
Аж занадто вже ти.
Щоб зустрітися – кава.
І вино, щоб не йти.

Чемний я, ти цікава -
Осьде випадок наш.
Адже привід – це кава,
А вино – антураж.

Звук живого концерту.
Та не в музиці річ…
Вінчик – аби відверто.
Кава – щоб цілу ніч.

Гуінплен - Несміяна.
Північ вже без п’яти.
Вінчик, щоб бути п’яним.
Кава – в себе прийти.

Як коханець коханці –
Так вже склалось воно -
Каву зроблю я вранці,
Є на вечір – вино.

А турбота - коханій
Почуття певний знак.
Кава для привітання.
А вино просто так.