Перехрестя

Наталия Чайка -Зотова
На перехресті долі
Де зустрілись різні люди
У нескінченному сплетінні
Всіх існуючих відтінків
Що водночас прокинулись
Та вирвались із буден
Під символом народжених барвинків.
І в неосяжнім просторі   
духовного єднання
Крізь ряд у лінію   
збудованого часу 
Чекає вільних всіх   
 Закінчення страждання.      
 
...У нових просторах
      гармонії балансу.


*Барвінок це символ України. Він є символом кохання.
 Це також символ життєстійкості, вічності, єднання вічного життя людей з небесним царством Предків.