Ми заручники часу,

Геннадий Сивак
Ми заручники часу,
Й  світового альянсу…
Хисбали, та Хамасу,
Не  лишається  шансу…

Ми заручники Нато
І Кремля технологій,
Це скажу вже  занадто,
Вже  нема аналогій…

Ми постійно воюєм,
Та Буття убиваєм,
У заручниках люди,
Ми про них забуваєм…

Білий Світ божевільний,
Сам   при цьому страждає,
Хоч   вважає, що вільний,
Впертістю  допікає…

Що мільярд заважає,
Й про населення норми,
Як  цинізм цей  вражає,
Війни йдуть і реформи…

Ми заручники часу,
Двадцять перше століття,
Ціль  життя  щоб не згасла,
Хоч  навкруг протиріччя…

Автор  Геннадій  Сівак.
27  квітня  2024 року.