Коли у нас зима

Дарья Тимошенко
Є те, що є - із тим, чого нема.
Все має сенс,
          ніщо не є даремним.

Але ж коли в душі живе зима,
Життя стає безглуздим і нікчемним.

Болючий шлях ми маємо пройти.
Невтішний біль зостанеться мірилом.

Бо са́ме в мить нестачі доброти
Пізнаєм ми свою реальну силу.