Перше Травня

Махтуби
Раніше лозунг : "Мир.Травень.Праця ",
Лунав в цей день з усіх сторін,
В червоних прапорах - в'язниця,
Коли вождям шли на уклін.

На кожен час - свої прикмети,
Тоді - з параду на шашлик,
Сьогодні - в край летять ракети,
І вже народ до цього звик.

Я побажаю людям - МИРУ,
Відчути Бога- всім , в душі,
Не розвивати все в сатиру,
Себе почути лиш - в тиші.