Миллэтпэрвэр. Ленар Шэехка пародия

Сэйлэн Татарская
Миллэтем, бу нишлэвен?…
Сине уятырга телэп,
Иренемне тешлэвем… (“Бер колэчэк эле кояш та” Ленар Шэех)

Миллэтемне уятырга
 Минем  бераз эшлэу житэ-
 Кем нишлидер,эмма мина
Иренемне тешлэу житэ...