Борынга юнэлеш. Ленар Шэехка пародия

Сэйлэн Татарская
Тегелэй ит, болай ит,
Тубэн тошер, оскэ менгер,
Унгарак бар, сулга кит-
Энэ теге тоштэ Себер! (“Юнэлеш биру” Ленар Шэех)

Тегелэй ит, болай ит,
Тубэн тошер, оскэ менгер,
Унга тарт та, сулга тарт-
Инде яхшылап сенгер!