We dont need any ties towards murykanya

Леонид Ледата
 
YOUR DICK AND BALLS WILL BE CUTAWAY MR KKKKPLAN
NOONE "DICTATES" ME
I WILL MURDER YOU MR KKPLAN
MY MIND IS MINE AND MY MEANING IS MINE PREPARE OF DYING MR KKPLAN ARON