Шаклар каттым. Дания Нэгыймгэ пародия

Сэйлэн Татарская
Адымнарым ераклашкан саен
Тилмерден син ягар утынга.
Эзлэремне карлар кумде бик тиз,
Йорэгеннэн жуя алмадын!
Арба-арба утын аудардылар,
Тик учакка бер дэ атмадын.
(“Сагынырсын !”-диден”. Дания Нэгыйм)

Эзерлэнсэн эгэр кыш чыгарга,
Ышанма син бары хатынга....
Узган кышта, мина ометлэнеп,
Эй, тилмерден ягар утынга.

Арба- арба утын аудардылар,
Тик учакка бер дэ атмадын.
Язга чыктын ,салкын кышны кышлап,
 Шаклар каттым, ничек катмадын?