за мотивами 177

Цветков Александр
Хто проклинає проклятим стає.
Зі дня створіння світ став божевільним.
Все, що гнітить в душі моїй, моє.
Все те, що вор украв, не стане спільним.
Ні суд царів, ні Божий Суд, ніщо
Так не воздасть небозі, як Голгофа.
Задля яких ідей юрба, пощо
Варраву зберігла від Саваофа ?
Час сіяти і час збирати брук.
І гнізда ладити і барикади.
Не менш розлучень в світі є, ніж злук.
Не має честі діла до пощади.
Як прийде час останньої розплати
Най буду проклятим, втім не проклятим.