Мить

Ева Сокол 2
Минулого й майбутнього нема,
є мить лише,що кличемо "сьогодні" -
єдиний крок від неба до безодні,
єдине слово віщого псалма.
Є мить лише, де поряд я і ти,
де блиск в очах і ніжне рук сплетіння,
яскраве сонце й небо синє-синє,
поєднані в єдиний два світИ.
В надійний сховок кожну нашу мить,
щоб якнайдовше щиро їй радіти!..
Бо як нестерпно раптом заболить,
та мить обом нам зціленням засвІтить.