A master of thought,

Фенимор Брут
In gradibus temporis, homo universalis descendit,
Sapientia eius et veritas, mundum comprehendit.
Per annales historiae, eius legatum narratur,
Magister cogitationis, quaerens audacem.


In textura vitae, verba eius texuntur,
Pharus lucis, omnibus qui credunt.
Cum singulis gradibus, nova capita patefaciuntur,
In historia humanitatis, fabula eius praenuntiatur.