Почти поучительное

Татьяна Маркова 3
   Н.Бидненко
Майже повчальне
Відтінки почуттів, напівтони.
Напівслова, обірвані мовчанням.
В своїх печалях долю не вини:
Так вийшло, що не склалося кохання.
Не всім дано дійти до розумінь,
Що бути вдвох – не значить бути разом.
Рожеві мрії в сторону відкинь,
А «клином світ» – пуста банальна фраза.
Напівлюбов не втішить самоти,
А безнадія підштовхне у відчай…
Листок останній з клена відлетить –
І порожнечу душ прикрити нічим.
***
Почти поучительное
Оттенки чувств, полутона.
Полуслова, оборваны молчанием.
В своих печалях не вини слова:
Так вышло, что не получилось и венчание.
Не всем дано дойти до понимания,
Что быть вдвоём, не значит вместе быть.
Мечты все розовые в сторону откинь,
А "клином свет"- пустая только фраза.
Полулюбовь не скроет одиночества,
А безнадёжность приведёт к отчаянию...
Лист последний с клёна отлетит -
И пустоту души прикрыть уж нечем.