Будь милосердним

Дарья Тимошенко
Дай мені, Господи, сил і терпіння,
Віри додай та прости за гріхи.
Рід мій зміцни, від живого коріння,
Так, щоб боялися нас вороги.
Дай подолати все лихо та біди,
Та не покинь у скрутний темний час,
Кожному дню дай можливість радіти,
Сльозно прохаю, вступися за нас.
Хай буде мир, зникне зло в нашім краю,
Щоб більш ніколи не знали війни.
Землю звільни від нещастя, благаю,
Край наш квітучий від гиді звільни.
Боже, прошу Тебе, будь милосердним,
Скільки ж всього довелось нам пройти.
Хай вже позаду залишаться терни,
Згинуть безбожні тварюки-кати.