Из Эдварда Лира - Старик из Кашмира

Юрий Иванов 11
                Эдвард Лир

                Старичок из Кашмира

                Жил однажды дедок из Кашмира,
                Хамовитый, противный задира;
                Был он длинный и тонкий,
                Сверху стенки огромной
                Изучал двух утят из Кашмира.

                14.05.24

               
                There was an old man of Cashmere,
                Whose movements were scroobious and queer;
                Being slender an tall,
                He looked over a wall,
                And perceived two fat ducks of Cashmere.