молитва про обрiй

Цветков Александр
Моє серце там, де сьогодні "нуль",
де рука в окопі зжимає обрій.
В кулеметі ще вистачає куль,
отже, буде все, моя люба, добре.

Буде важко, так, тільки не сумуй,
і надію смутком своїм не згорди.
В моїм серці місця нема для куль,
Отже буде все, моя люба, добре.

Ти не вір тому, що несе холуй,
що відвага б'є тут щодня рекорди,
тут кує грозьба голосом зозуль
і накатом пруть нескінченні орди.

На сирій землі тут перина люль,
кулемет на спині замісто хорди.
Ти за мене сина щодня цілуй,
і кажи йому, що все буде добре