Время лечит

Николай Горбунов
Я думал - стыд; теперь скажу - успех.
Ты лучше многих, но не лучше всех.

--------------------------------

TIME CURES ALL (H.Belloc)

It was my shame, and now it is my boast
That I had loved you rather more than most.