О грехе самоистязания

Николай Горбунов
Мир полон баб. Числа им несть;
Кровати, к счастью, тоже есть.
Не загуби младую жись -
От воздержанья воздержись!

---------------------------------

THE WORLD IS FULL OF DOUBLE BEDS (H. Belloc)

The world is full of double beds
And most delightful maidenheads,
Which being so, there’s no excuse
For sodomy of self-abuse.