William Butler Yeats A Drinking Song

Сергей Долгов
Wine comes in at the mouth
And love comes in at the eye;
That's all we shall know for truth
Before we grow old and die,
I lift a glass to my mouth,
I look at you, and I sigh.


Тост

Вино проходит через губы,
Через глаза – кто стали любы,
Нам правду надо знать, поверьте,
До старости и прежде смерти,
Я подношу бокал ко рту,
Вздыхаю, на тебя смотрю.