Emily Dickinson I Felt a Clearing In My Mind...

Сергей Долгов
937

I felt a Clearing in my Mind -
As if my Brain had split -
I tried to match it - Seam by Seam -
But could not make them fit.

The thought behind, I strove to join
Unto the thought before -
But sequence ravelled out of Sound
Like Balls - upon a Floor.


Емили Дикинсон

В сознании зияет свет,
Мозг будто рассекли,
Я подгоняю части - нет,
Не так, не подошли.

Стараюсь мысль соединить
С последующей, увы!
Их по порядку не сложить,
Как на полу шары.