Emily Dickinson I Never Saw a Moor...

Сергей Долгов
1052

I never saw a moor,
I never saw the sea;
Yet know I how the heather looks.
And what a wave must be.

I never spoke with God,
No visited in heaven;
Yet certain am I of the spot
As if the chart were given.


Эмили Дикинсон

Болот нигде не видела,
На море не была,
Но знаю я, как выглядят
И вереск, и волна.

Не поднималась к Богу
И до небесной дали,
Но знаю всю дорогу,
Как будто карту дали.