Emily Dickinson A Portraite

Сергей Долгов
1711

A face devoid of love or grace,
A hateful, hard, successful face,
       A face with which a stone
Would feel as thoroughly at ease
As were they old acquaintances, –
       First time together thrown.


Эмили Дикинсон

Лицо без света, без улыбки,
Самодовольствия в избытке,
       Лицо, с которым камень местный
Себя бы чувствовал отлично:
Они давно знакомы лично,
       Впервые брошенные вместе.