Emily Dickinson I Hide Myself Within My Flower...

Сергей Долгов
903

I hide myself within my flower,
That wearing on your breast,
You, unsuspecting, wear me too –
And angels know the rest.
 
I hide myself within my flower,
That, fading from your vase,
You, unsuspecting, feel for me
Almost a loneliness.


Эмили Дикинсон

Я спряталась внутри цветка,
Что у тебя в петлице;
И ангелы, наверняка,
Скрывают, что творится.

Я спряталась внутри цветка,
До срока увядая;
Ты одинок, и мне слегка
Сочувствуешь, не зная.