Emily Dickinson The Spider As an Artist...

Сергей Долгов
1275

The Spider as an Artist
Has never been employed –
Though his surpassing Merit
Is freely certified

By every Broom and Bridget
Throughout a Cristian Land –
Neglected Son of Genius
I take thee by the Hand –


Эмили Дикинсон

Паук

Графический талант
Его не оценён,
Но несомненный вклад
Не раз был подтверждён

В любом из помещений
Слугой, метлой, старухой.
Непризнанному гению
Протягиваю руку.