Людмила Могылдя. Что-то на Сча...

Глеб Ходорковский
      



      Чуть-чуть дыша
      полезла в интернет.
      Ты что там потеряла?
      Что с тобою?

       Ей захотелось
       розовых конфет
       и чтобы тело
       нежилось парчою.

       Забыла что-то...
       Как растеряна она!
       Знакомо слово...
       Вроде... СЧА...

     - и лезет снова.
      
       Девчонка,
       ты измучишься, ища -
       его там нет,
       давно исчезло
       это слово.







Щось на Ща

І ледве ж дихає!
Та лізе в інтернет.
Що загубило там
Розгублене дівча?

Дівча шукає
Розових конхфет
І шоби тєло
Ніжила парча.

І шось забула..
Та й розгублена вона!
Одне знайоме слово –
Щось на ЩА...

–І лізе знову.
Ой не шукай дівча
Бо ж йОго там нема
І вже давно немає
Того слова.