Людмила Могылдя. Стёб. Чувство

Глеб Ходорковский
      Любитель доброго вина
      Знаток оголенной натуры
      Ценитель красоты бедра
      нетронутого корректурой.

      Бокал не выпьешь ты до дна
      Не разгадаешь эти очи
      В её запутаешься снах
      И сам застынешь.
                Среди ночи.

          * * *

Цінитель доброго вина
Знавець оголеной натури
Споглядач вроди від стегна
Що не зазнала коректури.

Не вип’єш келих цей до дна
Не розгадаєш чорні очі
Лиш заблукаєш в її снах
Застигнеш сам
       Посеред ночі..
17/05/2008

     Исправил.