Слова воодушевления

Николай Горбунов
Разбил коленку? Хрен бы с ней!
С разбитым сердцем жить больней.
А посему - молите бога,
Чтоб ни того и ни другога

---------------------------------

A WORD OF ENCOURAGEMENT (P.Hein)

Stomach-ache can be a curse;
heart-ache may be even worse;
so thank Heaven on your knees
if you've got but one of these.