В чем смысл?

Николай Горбунов
Да, упакуй себя в штаны -
Твое добро тем паче.
В фас - во! Однако, со спины
Все несколько иначе

--------------------------

WHAT'S THE USE?

Sure, deck your lower limbs in pants;
Yours are the limbs, my sweeting.
You look divine as you advance -
Have you seen yourself retreating?