Эпитафия торопыжке

Николай Горбунов
Красив как бог, богат как Крез –
Теперь ты гной и слизь;
Но было времени в обрез,
А стало - завались

---------------------------

MORE HASTE (P.Hein)
Inscription for a monument at the crossroads

Here lies, extinguished in his prime,
A victim of modernity:
But yesterday he hadn't the time -
And now he has eternity.