ерунда

Йййаг
http://www.stihi.ru/2009/11/23/4635

миткапель тахат ковед а ахрайут
вэ а гиль нитфасим ки цара
митхашбен им а зман мэабед хают
вэ осеф ле картис хазара

лев харед итаеф ба цвират пцаим
джуким вэ халюда ба роши
шуротаи халюшес ми соф тишъим
тарниголь месаем берешит

шитафон мевукаш ле роши вэ срифа
у рисус метате вэ сакин
лехабот ми тлунот стамийот леhава
леахзир эт а эдер гнихот ле урва
лаатоф нашмати ба садин

нээбад вэ ло хай мэбазбэз шаним
ше нозлёт ли стам бейн эцбаот
коль нэум hаналь - hу коль ках стами
рак штуйот вэ штуйот вэ штуйот

ивритский текст в первой рецензии ниже