Васыль Голобородько. Сегодня он коё-что нашёл...

Глеб Ходорковский
       


        Сегодня он кое-что нашёл
        по дешёвке
        и ненужное кое-кому
        Он сначала запрятал находку поглубже
        а потом(я слышал)
        принялся нож точить -
        готовился петуху перерезать горло
        чтоб не наступило
        завтра.


               *   *   *
Василь Голобородько.

Сьогодні він знайшов дещо
воно було дешеве
і декому непотрібне
знахідку він заховав глибоко
а потім (я чув)
заходився гострити ножа
готувався перерізати півневі горло
щоб не настало завтра

* * *
Джерело: Роман Бабовал.
Подано за книгою "Ікар на метеликових крилах", 1990.