Любов не гасне

Людмила Дзвонок
Любов не гасне! Гасне лиш душа,
Яка живе своїми почуттями
І скаче в різні боки, як лоша,
Що мудрості життєвої не втяме.

Любов - це плід здорової душі,
Яка до Духу Божого схилялась,
Сиділа з Ним на самоті в тиші
І в Господа навіки закохалась.

Любов не гасне! В ній завжди є рух
До самого найкращого - Святого!
До Нього направляє вона слух,
Не хоче знати іншого, другого.
                07.09.2011

Натхнення від: http://www.stihi.ru/2011/09/03/1795

Стихотворение на украинском языке.