Мила Твоих касаний боль Маргарита Метелецкая

Валентина Агапова
        http://www.stihi.ru/2011/10/01/196

Мила Твоих касаний боль
То дождиком, то ветром влажным…
Я плачу… Впрочем, то неважно,
Не для меня страдалиц роль…

Утешусь светом фонарей
На одинёшеньком бульваре –
И я – одна, и я – не в паре…
А грусть? Давно в ладу мы с ней…

В предивном злате растворись
Любви сжигающая жажда
И, воплотясь в листочке каждом,
Ладоней, губ моих коснись!

Любви святой к Тебе томленье
Иль, Боже, осени смятенье?
2011

Оригинал

Солодкий щем Твоїх торкань
То дощиком, то вогким вітром...
Зрадливі сльози швидко витру
І не промовлю нарікань...

Потішусь світлом ліхтарів
На самотинному бульварі -
Я теж самотня, теж не в парі
І сум мій також застарів...

Жага любові, охолонь,
В предивнім злоті розчинися
Листків осінніх і торкнися
І уст незайманих, й долонь!...

Любов до Тебе безберега
Чи, Боже, осені бентега?

Иллюстрация из Интернета