Красимир Георгиев Гласът на мъртвите

Лариса Семиколенова
Красимир Георгиев  http://www.stihi.ru/2011/06/17/6074
ГЛАСЪТ НА МЪРТВИТЕ

„Дан-дан!” – пулсират нощем нашите уморени слепоочия,
кънти, кънти, кънти монотонно песента на лунния барабан
като лишено от бъдеще бездомно многоточие.
Гласът на мъртвите – съвестта.

Голос мёртвых

"Бом-бом!"- стучит толчками кровь в висках. И ночью
Рвёт грохотом ушные перепонки.
То к совести взывает голос мёртвых.
А будущее скрыто многоточием.

ИТОГИ V МЕЖДУНАРОДНОГО КОНКУРСА
НОМИНАЦИЯ:"ФИЛОСОФИЯ ЖИЗНИ"
=====  =========  ==============

1 МЕСТО
===========