Я спрячусь... Маргарита Метелецкая

Валентина Агапова
            http://www.stihi.ru/2010/07/27/7589

Я спрячусь за надёжность стен,
Где тени странны и косматы,
Витают образы крылато,
Не всполошённые никем,

Где струйка растеклась дождя
На подоконнике распятом,
И где в бессоннице треклятой
Воспоминанья не щадят.

Здесь, вглядываясь в лик Христа,
Поразмышляв о жизни сложной,
Отважусь мудро, осторожно
Начать всё с чистого листа…
2012

Оригинал

Я заховаюся у дім,
Де дивні тіні пелехаті
Снують, мов образи крилаті,
Не наполохані ніким,

Де цівка точиться дощу
На розіп'ятім підвіконні,
Де у ображенім безсонні
Ще вихор спогадів не вщух.

І, дивлячись на лик Христа,
Знайду я висновки належні,
Слова і мудрі, й обережні -
Почну із чистого листа...



На фото Маргарита Метелецкая.
Фото Алонаты.