Вишнево-белый

Николай Горбунов
Поэты славят красоту
Вишневой ветки, что в цвету
(А у иных мечты нередки
Повеситься на этой ветке)

----------------------------

CHERRY WHITE (Dorothy Parker)

I never see that prettiest thing -
A cherry bough gone white with Spring -
But what I think, "How gay 'twould be
To hang me from a flowering tree."