Було колись кафе нектар у львов...

Глеб Ходорковский
  Було колись кафе Нектар у Львові...

         Глеб Ходорковский
      


       Було так весело і цікаво,
       Коли ми збирались в "Нектарі" на каву.
       Завше сходилися на тій кавці
       Актори,
       мАляри,
       містецтвознавці,
       Працівники музєів,
       поети,
       Дами, так мовити б
       "полусвєта"
       Шахматісти і музиканти,
       Талановиті і безталанні -
       Інтелігенція і богема
       Тут вирішували проблеми,
       І сперечалися гучно і жваво
       ! про виставки
       і про вистави...
       Словом думки мерехтіли у гУлі...

       Але, на жаль,
       все це минуле -
       Зустрічи,
       суперечки,
       розмови...

       ..........................
       ..........................
       Бутик
       на місці "Нектара" у Львові...


© Copyright: Глеб Ходорковский, 2008
Свидетельство о публикации №1808190197