Эмили Дикинсон All but Death, can be Adjusted...

Сергей Долгов
Уничтожат – в нашей власти
Снова возвести,
Реставрировать династии,
Крепости смести.

Вытопчут – опять весенними
Днями всё посеется.
Не исправить исключение:
Смерть не переменится.


Emily Dickinson

749
All but Death, can be Adjusted –
Dynasties repaired –
Systems – settled in their Sockets –
Citadels – dissolved –

Wastes of Lives – resown with Colors
By Succeeding Springs –
Death – unto itself – Exception –
Is exempt from Change –