Гей- Украина! Гей- моя держава!

Мега Паша
          
          http://www.stihi.ru/2011/02/06/6237
       

У схроні знов відкриється отвІр,
Вилазить звідти сивий вовкулака.-
А що скажи смерека, має світ?
І що побачу на землі? -спитав вояка.

Чи вже шибениці шумлять за москалем?
Цей виродок мене загнав у схрони.
Втекли фашисти,посивіли скроні,
А кара мені-зашморгом, мечем?

Мене втомили ці ліси в темряві.
У струпьях шкіра, я на самоті.
Та чутно гасла-Слава УкраЇні !
Фашисти знов?Все стало навпаки?

Гей- УкраЇна! Гей- моя держава!
Дивлюсь там: гей, Бандера та фашист.
Біжу туди,моїм там браттям -Слава!
Амнicтiя менi,я оптиміст!

***
Так каже той, хто вибрався зі схрона.
Багато часу сплинуло з війни.
УПА, Бандера, це для нас свідомо-
Кати навічно- Військо сатани.