Молитва к Блаженной Ксении Петербуржской

Галина Храбрая
«Молитва к блаженной Ксении Петербуржской» 

 ~О святая всеблаженная мати Ксение!~

 Под покровом Всевышняго жившая, ведомая и укрепляемая Богоматерью,
 голод и жажду, холод и зной, поношения и гонения претерпевшая,
 дар прозорливости и чудотворения от Бога получила еси
 и под сенью Всемогущего покоишися.

 Ныне святая Церковь, яко благоуханный цвет, прославляет тя.
 Предстояще на месте твоего погребения, пред образом твоим святым,
 яко живей ти, сущей с нами, молимся ти:
 
 приими прошения наша и принеси их ко престолу милосерднаго Отца Небеснаго,
 яко дерзновение к Нему имущая, испроси притекающим к тебе вечное спасение,
 на благая дела и начинания наша щедрое благословение, от всяких бед и скорбей
 избавление.

 Предстани святыми твоими молитвами пред Всемилостивым Спасителем нашим о нас,
 недостойных и грешных. Помози, святая блаженная мати Ксение!

 Младенцы светом святого крещения озарити и печатию дара Духа Святаго
 запечатлети;
 Отроки и отроковицы в вере, честности, богобоязненности воспитати и успехи
 в учении им даровати; Болящия и недугующия исцели,
 Семейным любовь и согласие ниспосли, Монашествующих подвигом добрым
 подвизатися удостой и от поношений огради, Пастыри в крепости Духа Святаго
 утверди, Народ и страну нашу в мире и безмятежии сохрани,
 О лишенных в предсмертный час причащения Святых Христовых Тайн умоли.

 Ты наша надежда и упование, скорое услышание и избавление,
 тебе благодарение воссылаем и с тобою славим Отца и Сына и Святаго Духа,
 ныне и присно, и во веки веков. Аминь.

* Х *
http://stihi.ru/2019/02/06/1058
«Говорить, не наговориться о Блаженной Ксении!»

* Х *
http://www.stihi.ru/2015/02/04/12133
«СВЯТАЯ БЛАЖЕННАЯ СТАРИЦА КСЕНИЯ ПЕТЕРБУРЖСКАЯ житие»