Прятки

Светлана Пригоцкая
      
                Красимир Георгиев ( Болгария)
               
                Прятки

       Один , два , три...-смерть считает, держись.
       От смерти в жизни укроемся.
       Один, два , три...-отсчитывает жизнь.
       От жизни , куда мы скроемся?

художник : Чюрленис
          
            
Красимир Георгиев

ЖМИЧКА

Едно-две-три... – отброява смъртта.
От смъртта сред живота се крием.
Едно-две-три... – отброява животът.
От живота къде да се скрием?