my soul to purify, из Ксения Харламова

Елизавета Судьина
How much I want my soul to purify,
From this envy and fuss.
From the constant oppression and from lies,
I lack this purity in life.

It seems, at times, that I'm very angry,
Quite different I became now.
I need to go to the church more often,
Sometimes the door to it for me was closed.

And only when I purify my soul,
I will be good, and suddenly like sun.
And God will give to me all that I ask,
And all the problems then from me will go.

http://www.stihi.ru/2015/09/15/6873

Как хочу очистить свою душу...
Ксения Харламова

Как хочу очистить свою душу,
От этой зависти, от этой суеты.
От постоянного вранья и гнета,
Мне не хватает в жизни чистоты.

И кажется, порой, совсем я злая,
Совсем другая стала я теперь.
Мне в церковь бы ходить почаще надо,
Но к ней была моя закрыта дверь.

И только я очищу свою душу,
Я стану доброй, солнечной и вдруг.
Мне Бог подарит все, о чем прошу я,
И все проблемы от меня уйдут.