Воспоминания

Светлана Пригоцкая
   Мирослав Б. Душанић( Сербия)

СЈЕhАНА

Немам клуч за Мртве
Душе
Не вриједи плакати
Времена се мијенају
Није то ни крај
Није то ни пустош
Свуда око нас су Луди
Јесте израбљена мисао
Али постоје СЈЕhАНА

Мирослав Б. Душаниh

ВОСПОМИНАНИЯ

Нет ключа  для мёртвой
Души,
Не стоит плакать,
Времена меняются,
Нет ни  конца, ни края,
Нет пустоты,
Везде  вокруг нас люди
Всё кончается,
Но остаются воспоминания.

Художник: Анна Кшановская-Орлова