Солнце меня забыло

Светлана Пригоцкая
  Веселинка Стойкович
    ( Сербия)

Солнце меня забыло.

Весёлые посиделки,
Что ты сегодня невесела?

То ли  град побил города?
Или гром гремит?

Грады  утихли,
Гром прогремел,

Солнце меня забыло.

    Художник:Игорь Грабарь

Сунце ме заборавило

Веселице весела,
Што си данас невесела?

Да ли градови бију?
Или громови грме?

Градови су отишли,
Громови прегрмели.

Сунце ме заборавило.