Вера

Светлана Пригоцкая
  Вера
Веселинка Стойкович ( Сербия)
Веселинка Стојковић
Минијатуре

Вера
У Бога, у човека, у живот.
То је трајање.

   ***

Вера
В Бога, в человека, в жизнь-
Есть продолжение жизни.

Художник: Александр Аверин