Господе, увек си са мном! Евтеeва Светлана

Веселинка Стойкович
Евтеeва Светлана
Господе, увек си са мном!

У невољи мојој, Господе,
Молим Те, помилуј ме,
Знам да помажеш свима
Који се моле пред Тобом!

Услиши мој глас, Господе,
Теби поверавам своју вољу,
Ти разумеш моју душу,
Душа Те моја силно љуби!

Ко слуша, тај зна, тај чује,
Чисто је моје срце, Господе,
Не бојим се Твога погледа,
И грешноме, Ти си судија!

Господе – Ти си моја снага,
Господе – Ти си моја моћ,
Господе – спасење си моје,
Господе, увек си са мном!


Господь всегда со мной!
Евтеева Светлана

В моей беде Господь,
Прошу Тебя помилуй,
Ведь помогаешь всем,
Кто молит пред Тобой!

Услышь мой голос Боже,
Тебе я доверяю волю,
Ты слышишь мою душу,
Она страдает по Тебе!

Кто слышит тот услышит,
Я не страшусь смотреть,
На тех кто против Бога,
Господь Судья для них!

Господь -  Ты моя сила,
Господь -  Ты моя мощь,
Господь -  моё спасение,
Господь всегда со мной!

http://www.stihi.ru/2016/12/22/486

Илустрација: Интернет