226 Петровдан. Петров день

Веселинка Стойкович
Искрице

Петровдан…
Годинка другу китку почиње…
Дан за даном…


Препев на руски језик:
Софија Измајлова

Макушка лета -
Петров день. Время
меняет краски.


Фотографија: Софија Измајлова