Кохання в нас...

Владимир Прохода
          Натхнення тут:
           http://www.stihi.ru/2017/06/24/3310


Кохання в нас, в обіймах, поцілунках,
Із ними нам і затишно душі,
Живе в рядках, казкових візерунках,
У літньому, теплому дощі...

Бо дотик так хвилює, накриває,
Чарує незбагненно кожна мить,
Так хочеться і серце ще жадає,
Нехай вона солодка нас п'янить...

Там за лаштунками лишаємо ми роки
І зорі відкривають дивний шлях,
Несуть туди щасливі ці потоки
Та ніжність, що чекає на вустах...


  П.В.М.         27.07.2017г.